even voorstellen...

 

 

Wij zijn Henri en Jacomine de Bruin en wij wonen samen met onze 3 dochters, onze hond Duke en onze Maine Coon familie in Zierikzee. (Zeeland)

Sinds 2016 zijn we besmet geraakt met het wel bekende 'Maine Coon virus'.

Want let op... Als je eenmaal aan een Maine Coon begint dan ben je al snel besmet! 

 

Onze cattery naam : Owata la Wiconi

Dit betekend: "Eerlijk leven" in de Lakota taal.

De Lakota-indianen zijn een stam van Inheemse Amerikanen, meestal woonachtig in de Amerikaanse staten North en South Dakota.

Deze naam staat voor wat we willen bereiken, Maine Coons op de wereld zetten die een mooi en eerlijk leven tegemoet gaan.

 

Het begon allemaal met onze eerst Maine Coon Django, we waren op slag verliefd, het is een grote teddybeer waar geen kwaad in zit, zowel ik, als mijn kinderen kunnen alles met hem doen... 

 

Al snel kwam Zaniya op ons pad, ik was op slag verliefd op deze mooie dame uit Rusland, ook Akaya, Kitala en Nayenga kwamen later overgevlogen uit het koude noorden. Helaas bleek dat Zaniya het niet naar haar zin had in ons drukke gezin, voor haar hebben we een nieuw for ever home gevonden met vooral veel rust en een heerlijk gouden mandje!

 

Nu een aantal maanden verder en ondertussen dus ook een paar mooie poezen verder, hebben we besloten een Hobby Cattery te beginnen.

Samen met onze Maine Coons leven we in een katvriendelijk huis waar ze altijd vrije toegang hebben tot een veilig buitenverblijf.

Als onze geteste Coons ons verblijden met een nestje kittens, socialiseren en genieten wij de eerste 12 tot 14 weken van de kittens voor vertrek naar hun nieuw 4ever home. 

 

U bent van harte welkom om eens bij ons te komen kijken, de koffie staat altijd klaar...

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb